Ελγκέτα:«Να μείνει ο Σαφράνοβιτς,δύσκολα για Ντάντε»

Για το πρωτάθλημα και τον σχεδιασμό της σεζόν που έρχεται μίλησε λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ ο Χόρχε Ελγκέτα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πίστευα στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, το πιστεύαμε από την αρχή και το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να το κατακτήσουμε. Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ωστόσο είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Ο Γιάννης πήρε τα τελευταία δύο χρόνια το Κύπελλο και πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το διάστημα, συνεπώς ήταν δύσκολο για εμένα να έρθω εδώ και να τον αντικαταστήσω. Πλέον, το πρόβλημα είναι δικό μου, εφόσον συμφωνήσαμε ότι θα μείνω εδώ και την επόμενη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος ο οποίος πληρώνει καλά και στην ώρα του.
Πρέπει να ξέρουμε ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει, είναι σημαντικό να καταφέρουμε να μείνει ο Σαφράνοβιτς. Ο Ντάντε είναι μεγάλος παίκτης, του βγάζω το καπέλο. Αλλάξαμε λίγο την προπόνησή μας για αυτόν, ήξερα από την Βραζιλία πως δουλεύει αλλά ήταν και θέμα μυαλού πιο πολύ, εξίσου σημαντικό με τις προπονήσεις. Η παραμονή του είναι θέμα διοίκησης, εγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνει αλλά το θεωρώ δύσκολο, λόγω και των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων την επόμενη σεζόν»,