Έλεος ρε υποκριτές….

Μετά από 14 χρόνια και για 5η φορά στην ιστορία του, ο προσφυγικός σύλλογος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και την ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, ένας σύλλογος με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε κάθε γωνιά της γης, πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλου Ελλάδας.

Τη δίψα και τη θέληση για την κατάκτηση του τροπαίου την έβλεπες στα μάτια όλων. Όλη η ασπρόμαυρη οικογένεια διψούσε γι’ αυτή τη διάκριση και τελικά κατάφερε να την κάνει πραγματικότητα. Να όμως, που όση ήταν η χαρά που ένιωσε όλος ο σύλλογος, αλλό τόσο και περισσότερο ήταν το μίσος, η ζήλεια και η κακία που του πρόσφεραν όλοι οι άλλοι.

Κι όταν λέω όλοι, δεν εννοώ μόνο αυτούς που με τη λογική του οπαδού μιας αντίπαλης ομάδας δεν περιμέναμε και να χαρεί, αλλά και όλους αυτούς τους επαγγελματίες υποκριτές που ξεχνάνε εύκολα, ενώ η δουλειά τους τους δίνει τη δυνατότητα να θυμούνται ευκολότερα και να κρίνουν πιο δίκαια. Εννοώ το κάθε καρυδιάς καρύδι, με μπροστάρη τον απίστευτο Μητσοτάκη, μέχρι την κυρα-Κατίνα, που ξαφνικά άρχισε να νιώθει πως αυτοί εκεί πάνω οι κατατρεγμένοι, έπαψαν πια να ”πολεμάνε” με σφεντόνες και κοτρώνια, αλλά με τα ίδια όπλα που για χρόνια επέβαλλαν τα θέλω τους σε όλους αυτούς που αντιστεκόταν σε μια απίστευτα άνιση μάχη.

Τα ατελείωτα πέτσινα του παρελθόντος, γίναν μια ισχνή ανάμνηση, μπροστά στο συμφέρον και τα προσωπικά θέλω όλων αυτών των υποκριτών. Ξάφνου νομίζεις, πως όλα τα δεινά του Ελληνικού ποδοσφαίρου εξελίχθηκαν σε μια βραδιά στο Βόλο. Ξάφνου, θέλουν να σε πείσουν πως αυτό το παιχνίδι είναι η κατάρα του αθλητισμού. Πως αυτό το βράδυ, γίναν εκεί τα χειρότερα. Αυτά που δεν έχουμε δει ποτέ και πουθενά…

Εεεεε, ο κόσμος ξυπνάει, ξέρει να κρίνει και να συγκρίνει. Η γελοιότητά σας, φωνάζει. Η υποκρισία σας, σκάει γάιδαρο.

Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ όμως, δεν στεναχωριέται, δεν αγχώνεται, δεν φοβάται. Γελάει και γελάει πολύ δυνατά.

Κι ο λόγος είναι απλός. Σας βλέπει μακριά, μικρούς κι ασήμαντους, μυρμήγκια στο δρόμο για την κορυφή. Δεν σας υπολόγιζε όταν πολεμούσε με τα κοτρώνια κι εσείς με πυραύλους.

Πως μπορεί να σας δώσει τώρα σημασία, που απέκτησε αεροπλανοφόρο και λιμάνι για να το παρκάρει….!!!