Στην…σέντρα ο Αλαφούζος και από Εμποκού!

Προβλήματα πληρωμών και…απουσία της διοίκησης από το πλευρό της ομάδας,Πολ Εμποκού (που αγωνίζεται δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Κιέβο) στην κάμερα του συνδρομητικού. 

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες που ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εκφράζει δημόσια της ανησυχίες του για τον σύλλογο μετά τις δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

 

«Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ, αγωνίζομαι σε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και επίσης τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου περνάμε εξαιρετικά στην Ελλάδα.
Το θέμα της παραμονής μου δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από την Κιέβο Βερόνα στην οποία ανήκω και είναι πρωτίστως θέμα οικονομικό εάν θα υπάρξει η προσέγγιση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όμως υπάρχουν κάποια θέματα πληρωμών στην ομάδα τα οποία με… φρενάρουν.
Εγώ θέλω να μείνω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Αισθάνομαι πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους έχω εξαιρετικές σχέσεις, συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή, όμως ορισμένες φορές αισθανόμαστε μόνοι μας στην ομάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι από τη διοίκηση που να βρίσκονται δίπλα μας για να μας στηρίξουν.

Θα έλεγα συνοπτικά ότι από τη στιγμή που δουλεύουμε καθημερινά θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε κανονικά τα δεδουλευμένα μας».