“Την… πέφτουν στον άνδρα μου”

Η Ιωάννα Λίλη, που σε δύο ημέρες ξεκινά στο Μακεδονία TV καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, φιλοξενήθηκε την Παρασκευή από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ-1. Εκεί ρωτήθηκε και απάντησε για τις φήμες περί χωρισμού της με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, διαψεύδοντας τα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί πριν λίγους μήνες, δήλωσε ερωτευμένη μαζί του, ενώ αποκάλυψε πως… “μπροστά στα μάτια μου υπάρχουν γυναίκες που την… πέφτουν στον άνδρα μου”!

«Εκείνη τη μέρα ο άντρας μου είχε αγώνα, οπότε τι θα έκανε; Θα ερχόταν να συνοδέψει εμένα στη βάφτιση ή να πάει στον αγώνα; Ήταν μια μεγάλη παραφιλολογία! Επειδή τράβηξε αρκετά και είχε αντίκτυπο και στα παιδιά, αναγκαστήκαμε να προβούμε σε νομικές διαδικασίες», είπε το πρώην μοντέλο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον άντρα μου και αν μη τι άλλο τον θαυμάζω.», τόνισε.

«Έχει τύχει να με συνοδεύει έξω και μπροστά μου η άλλη να του πετάει τα γαρίφαλα, να βγάζει φωτογραφίες στην αγκαλιά του. Εγώ το χαίρομαι αυτό, γελάω», είπε περιγράφοντας περιστατικό που είχε τύχει σε έξοδό τους. Όσον αφορά σε παλαιότερη αισθησιακή φωτογράφιση που είχε κάνει, η Ιωάννα Λίλη σημείωσε: «Δεν μετανιώνω για κάτι . Ήταν στις υποχρεώσεις μου γιατί ήμουν μοντέλο».