Οι άντρες και ο τελικός της ζωής τους…

Όπως είναι λογικό το σύνολο του ελληνικού αθλητικού Τύπου ασχολείται με τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό. Η μοναδική… εξαίρεση είναι η “Sportday” που ασχολείται στο κεντρικό της θέμα με τους αποκλεισμούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού από το final-4 της Ευρωλίγκας. Η αναφορά για τον τελικό επικεντρώνεται στη φράση “Γιορτάστε το” που είναι το μήνυμα που πρέπει να δεχτούν όλοι όσοι θα βρεθούν σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Τα “Σπορ του Βορρά” κάνουν μια αναφορά στην… τόλμη, λέγοντας χαρακτηριστικά “Όπου τολμούν οι Αετοί” αναφερόμενα στο κομβόι των οπαδών του Δικεφάλου και στον όρκο νίκης που έδωσαν Γεωργιάδης και παίκτες.

Η “Πράσινη” χρησιμοποιεί ένα κολάζ φωτογραφιών από πρόσφατους τίτλους των πράσινων με την υποσημείωση ότι “Και αυτό δικό μας”. Η “Goal”… δραματοποιεί την κατάσταση, λέγοντας ότι αυτός ο αγώνας είναι “Ο τελικός της ζωής τους”, με την υποσημείωση ότι αυτός που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται.

Τέλος, όσον αφορά την “Live Sport” γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι… “Τώρα μιλάνε οι άντρες” έχοντας για φωτογραφία από τρεις παίκτες των δύο μονομάχων. Τους Σαλπιγγίδη, Κάτσε και Στοχ από πλευράς ΠΑΟΚ και τους Μπεργκ, Πράνιτς και Αμπέντ για τους πράσινους. Μάλιστα η συγκεκριμένη εφημερίδα αποκαλύπτει για τη συμφωνία ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο για κοινό μήνυμα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η μόνη εφημερίδα που δεν ασχολείται με τον τελικό είναι τα “Αθλητικά Νέα” που κάνουν λόγο για τις κρίσιμες εξελίξεις που αναμένονται από Δευτέρα στην οικογένεια του Άρη.

goal

img059

Layout 1

img058

live

efimerides