Αγωνία και για Γιάνκοβιτς!

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (03/06, 17:00) την ΑΕΚ στο «Νίκος Γκάλης», στον τρίτο αγώνα της τελικής σειράς των PlayOffs της Basket League, στοχεύοντας στη νίκη που θα του επιτρέψει να μειώσει σε 2-1.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία μεσημεριανή προπόνηση. Απόντες ήταν ο Γουίλ Κάμινγκς (κάταγμα στα πλευρά), ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (μέση) και ο Τζάστιν Τζάκσον (πέλμα). Ο Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς έκανε μέρος της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή, η οποία ταξιδεύει αεροπορικώς το βράδυ για την Αθήνα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για τον τρίτο αγώνα με την ΑΕΚ:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, με όσα όπλα έχουμε στη διάθεσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς του Άρη επισήμανε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη έως τώρα, όμως διάφοροι παράγοντες δε μας το επέτρεψαν. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο «Νίκος Γκάλης», ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Όπως σε όλα τα ματς, ειδικά εκτός έδρας, η αμυντική προσήλωση, η αποφυγή της φθοράς από τα φάουλ, τα λιγότερα δυνατά λάθη και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης».