Σαλπιγγίδης: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που οι χαμένες του ευκαιρίες στοίχισαν στον ΠΑΟΚ είπε: “Θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι αν ισοφαρίζαμε με τη δικιά μου την ευκαιρία. Πήραμε όμως, δυστυχώς, αυτό που αξίζαμε”.

«Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε τον αγώνα. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Συγκεκριμένη εξήγηση δεν μπορείς να δώσεις μετά από ένα τέτοιο ματς. Από την στιγμή όμως που πρέπει να είσαι καλός και δεν το κάνεις αυτά συμβαίνουν. Και η αντίπαλη ομάδα ήθελε και σκεφτόταν το Κύπελλο. Και στο πρωτάθλημα δεν είχαμε πάει καλά. Για το πρωτάθλημα υπάρχει δρόμος. Έχουμε 6 αγώνες και όχι 2. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κρατήσουμε την 2η θέση»

Για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στον Δικέφαλο συμπλήρωσε: “Δεν ανταποκριθήκαμε και δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Δεν υπάρχει εξήγηση για τη σημερινή εμφάνιση. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε για τον επόμενο στόχο μας”.

 

ΛΙΝΟ: “ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ”

Ο έμπειρος Λίνο σκυθρωπός κι αυτός τόνισε:  “Είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι, όμως έχουμε και τα πλέι οφ. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα.