Αποθέωση των ηττημένων στο ΟΑΚΑ

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο ΟΑΚΑ, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να υποκλίνονται τόσο στους οπαδούς τους, όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα στα… πιτσιρίκια του Αναστασίου! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την άλλη δεν ξέχασαν την προσφορά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, ενώ τον χειροκρότησαν κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια.

Όλα αυτά είχαν ξεκινήσει από την κοινή παρουσία στο τερέν του ΟΑΚΑ του Αλαφούζου και του Σαββίδη που πριν την έναρξη του παιχνιδιού αγκαλιάστηκαν και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσουν οι απονομές, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν μια αψίδα στο χώρο που οδηγούσε στα επίσημα για να περάσουν από ανάμεσά τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τους οποίους χειροκρότησαν! Το ωραία, ήταν πως εκτός από τον Σαλπιγγίδη, όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χειρόκρότησαν ΟΛΗ την ομάδα του ΠΑΟΚ όταν πήγε να παραλάβει τα μετάλλιά της.

Όταν κερδίζει κάποιος, βέβαια, όλα αυτά γίνονται πιο εύκολα, αλλά αυτό που συνέβη στο ΟΑΚΑ δεν παύει να είναι κάτι έξοχο και άξιο συγχαρητηρίων.

Το εκπληκτικό ήταν πως με το τέλος του αγώνα, οι παίκτες πριν φύγουν για το πέταλο των οπαδών τους για να πανηγυρίσουν, πήγαν πρώτα προς την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και χειροκρότησαν τους οπαδούς του Δικεφάλου!

Όμορφες στιγμές, που σπανίζουν στα ελληνικά γήπεδα…