Χαρούμενοι για τον πρώτο τους τίτλο

Πολλοί τους αποκαλούν…” μωρά”. Και τέτοια είναι οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού… Σαν τον Τάσο Λαγό και το Μεχντί Αμπέντ, οι οποίοι σήμερα κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της καριέρας τους κι αυτό τόνισαν ιδιαίτερα στις δηλώσεις τους μετά το θριαμβευτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ…

Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί παίκτες των “πρασίνων”, δήλωσαν:

Ο Αμπέντ, επισήμανε:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον τίτλο, ήταν ο πρώτος στην καριέρα μου. Είναι ωραίο στην πρώτη χρονιά σε μία ομάδα να φτάνεις σε τέτοιες επιτυχίες, είμαστε πάντα μία γροθιά και αυτό, νομίζω, έκανε την διαφορά. Απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές και πρέπει σίγουνρα να ευχαριστήσουμε το τεχνικό τιμ για όλη την βοήθεια και την σωστή δουλειά, όπως και τον κόσμο μας. Ήταν πάντα δίπλα μας, σε κάθε παιχνίδι και μας έδινε ώθηση να γίνουμε καλύτεροι.

Εύχομαι να κερδίσουμε πολλά τρόπαια ακόμα και να τους δώσουμε χαρές. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να φτάσω στον πρώτο τίτλο της καριέρας μου, κάτι που είχα σαν βασικό στόχο από όταν αποφάσισα να γίνω ποδοσφαιριστής».

Ο Λαγός, από τη μεριά του είπε: “Είναι η πρώτη φορά που κατέκτησα έναν τίτλο και είμαι τρισευτυχισμένος γι’ αυτό.

Εμείς παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και κατακτήσαμε δίκαια το τρόπαιο. Αποτελεί δικαίωση, οι νεαροί παίκτες έχουμε κάνει πολλή δουλειά, και ο προπονητής δουλεύει πολύ καλά για να ανοίγει η όρεξη».