«Παίξαμε καλύτερα, είχε απώλειες ο ΠΑΟΚ»

Μπορεί και δικαιούται να νιώθει απόλυτα ευτυχισμένος και δικαιωμένος… Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι ειδικά σήμερα τον έβγαλαν “ασπροπρόσωπο”. Μετά το τέλος του τελικού, έκανε δηλώσεις, στις οποίες υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ισοδύναμος, αλλά… έτσι είναι η μπάλα, ενώ μίλησε περί… σκανδάλου και αλλοίωση πρωταθλήματος για τη διαιτησία του Σπάθα με την Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική, τονίζοντας πως ελπίζει να μην ξανασφυρίξει ποτέ και πως δεν έπρεπε να πέσει ο Απόλλωνας…

Πιο συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του OTE TV:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη αναγέννησης. Έχουμε καλή ομάδα και παίκτες, εξαιρετικό τεχνικό τιμ, ενώ έχουμε οργανωθεί και διοικητικά. Πιστεύαμε ότι φτιάχνουμε κάτι ιδιαίτερο. Στηριχθήκαμε σε που πράγματα με τα οποία κάποιοι δεν συμφωνούν. Φτιάξαμε μια ηθική ομάδα με υψηλό φρόνημα. Είμαστε μια έντιμη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ισοδύναμος, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Παίξαμε καλύτερα, ενώ αυτοί είχαν απώλειες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες απόψεις. Το πιστεύαμε, αλλά ήμασταν προσγειωμένοι γιατί τα όνειρα και οι ελπίδες δεν υλοποιούνται πάντα. Αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός δεν εξασφάλιζε την άδεια. Έλεγαν πολλά στην αρχή της χρονιάς.

Εμάς στόχος μας είναι να παίζουμε καλή μπάλα και μας αφήνουν να κερδίζουμε. Έχω ένα τεράστιο παράπονο για το ματς της Ξάνθη, αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να υποβιβαστεί ο Απόλλων. Ήταν σκάνδαλο αυτό που συνέβη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ντροπή για τον Σπάθα, ελπίζω να μην ξανασφυρίξει ποτέ.

Με στενοχώρησαν τα βεγγαλικά και οι φωτοβολίδες, πρέπει να τα περιορίσουμε. Δεν μιλήσαμε με τον κ.Σαββίδη μετά το ματς»