Τι ψάχνει ο Λούμπος Μίχελ

O χρόνος περνά κι ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να βρει τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, μειώνοντας όσο είναι δυνατόν τον ρίσκο…

Αυτό σημαίνει, ότι ο Σλοβάκος εξετάζει (και) λύσεις από την Ρωσία και την Ουκρανία, που είναι αγορές, τις οποίες γνωρίζει καλά, αλλά έχει και τις επαφές, μετά τα σχεδόν 7 χρόνια, που δούλεψε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όπως γράφει η Livesport, τα ονόματα, που βγήκαν στην επιφάνεια και έρχονται από ρωσικά μέσα, δεν είναι τυχαία. Στη Ρωσία γράφτηκε για ενδιαφέρον για τον Βέλγο Βερκότερεν, που μέχρι τον Οκτώβριο δούλευε στην Κρίλια Σοβιέτοφ, ενώ εσχάτως γράφτηκε και για ενδιαφέρον για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, τον 44χρονο Ουκρανό, που δούλεψε τα τελευταία τρία χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου, με την οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα και αποφάσισε να μην συνεχίσει, αναζητώντας αλλού την τύχη του.

Πρόκειται για προπονητές, που έχουν προταθεί στον Μίχελ, σε ότι αφορά τον Βερκότερεν, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, σε ότι αφορά τον Ρεμπρόφ, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Όπως και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και για τον Χουάντε Ράμος, o οποίος αφού έκανε το «μπαμ» στη Σεβίλλη, και δούλεψε σε Τότεναμ και Ρεάλ, πέρασε μια πενταετία ανατολικά, δουλεύοντας για λίγο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και για τέσσερις σεζόν στην Ντίπρο, έχοντας παίκτες μεταξύ άλλων, τον Μάτος και τον Σάκχοφ.

Όλοι αυτοί έχουν προταθεί, είναι λογικό να εξετάζονται από τον Μίχελ, αφού μπορεί να πάρει πληροφορίες από ανθρώπους, που εμπιστεύεται. Έχουν προταθεί, βεβαίως, και προπονητές από πρωταθλήματα της δυτικής Ευρώπης, με τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να μπαίνει στην τελική ευθεία, θέλοντας να κάνει την επιλογή μέχρι τις αρχές της εβδομάδας.