By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Απετράπη ραντεβού θανάτου οπαδών!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΜΠΑΣΚΕΤ

Απετράπη ραντεβού θανάτου οπαδών!

Τhessports
Last updated: 09/06/2017 13:47
Τhessports
Share
SHARE

Ραντεβού συμπλοκής ή επίθεσης χούλιγκαν προγραμματιζόταν ενόψει του 4ου τελικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που διεξαγόταν χθες, εν μέσω εμπρηστικών δηλώσεων και διαδικτυακών αναρτήσεων παραγόντων των δύο ομάδων.

Το «στρατηγείο» και ορμητήριο της… σύναξης, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ήταν σε πάρκο κοντά στο πρώην στρατόπεδο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι.

Η ώρα της συγκέντρωσης χούλιγκαν με διακριτικά του Ολυμπιακού, όπως επεσήμαιναν αστυνομικές πηγές, είχε δοθεί το βράδυ της Τετάρτης, με τους οπαδούς να έχουν φέρει μαζί τους ένα ολόκληρο «οπλοστάσιο», που θα χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια της σύρραξης ή επίθεσης σε σύνδεσμο οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Οι πληροφορίες για τη διεξαγωγή του «συμβουλίου» συμπλοκής είχαν ως αποδέκτες και αστυνομικούς, οι οποίοι έφθασαν στην περιοχή με τους πολυάριθμους οπαδούς να τρέπονται σε φυγή υπό τον φόβο συλλήψεων. Άφησαν όμως εκεί μέρος του «οπλοστασίου», όπως 18 καπνογόνα, ένα ξύλινο μπαστούνι του μπέιζμπολ, πέντε ξύλινα κοντάρια και τρεις ξύλινες τάβλες. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξερεύνηση και εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Ένα ακόμη ραντεβού βίας ανάμεσα σε χούλιγκαν είχε εξελιχθεί τον περασμένο Μάρτιο στο Π. Φάληρο, με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Γλυφάδα για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν μία ακόμη σύρραξη χούλιγκαν που οργανώθηκε μέσω των social media, με αιτία την συμπλήρωση 10 χρόνων από την δολοφονία του 22χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου σε «ραντεβού θανάτου» πριν από αντίστοιχο αγώνα γυναικών, στη Λ. Λαυρίου στην Παιανία, στις 29 Μαρτίου 2007.

Οι περίπου 100 και 100 οπαδοί των δύο ομάδων, συναντήθηκαν σε προκαθορισμένο ραντεβού, στην περιοχή του Φλοίσβου. Συνεπλάκησαν μεταξύ τους και άρχισαν να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα και πάρκα της περιοχής όπου βρίσκονταν οικογένειες με τα παιδιά τους. Οι οπαδοί άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, προκαλώντας φθορές σε οχήματα, ενώ έκαψαν μια μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ακολουθούσαν τις μηχανοκίνητες πορείες των χούλιγκαν επενέβησαν άμεσα, προβαίνοντας σε εννέα συλλήψεις ατόμων ηλικίας από 21 έως 28 χρόνων, και επτά προσαγωγές. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 15 μοτοσυκλέτες που εγκατέλειψαν οι χούλιγκαν στα σημεία των συμπλοκών, με μία από αυτές να ανήκει σε ΠΑΕ!

Πηγή: thetoc.gr

Σχετικά άρθρα

«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
Στο «ραντάρ» του Άρη ο ΜακΚίσικ!
TAGGED:ΕπεισόδιαΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Από βοηθός στον ΠΑΟΚ, πρώτος προπονητής στην Μπριζ!
Next Article Τέλος ο Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ!

Τελευταία νέα

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
SUPERLEAGUE Uncategorized ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Follow US