Ο Άρης υπερασπίζεται τον τίτλο του!

Το τριήμερο 16-17-18 Ιουνίου (Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κω το Final Four 2017 Μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο της ΟΣΕΚΑ, όπου θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής.

Εκεί για πολλοστή φορά θα βρίσκεται η ομάδα του Άρη, όπου καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο. Παρούσες θα είναι η κυπελλούχος  2016 Δωδεκάνησος της Ρόδου, ο φιναλίστ Άτλας και ο ΠΑΣΚΑ Αθηνών.

Η χρονιά ανέδειξε πρώτο στο Βόρειο όμιλο τον αήττητο Άρη, ενώ για τον Νότιο όμιλο πρώτος τερμάτισε ο ΠΑΣΚΑ. Από τους μπαράζ χιαστί αγώνες το εισιτήριο για την Κω πήρε η Δωδεκάνησος και ο Άτλας (ο μεν πρώτος νικώντας το δεύτερο του Βορείου ομίλου Ήφαιστο και ο δε δεύτερος πηγαίνοντας κατευθείαν στην Κω αφού δεν αγωνίστηκε με τον τρίτο του Βορείου ομίλου Μέγα Αλέξανδρο 94) .

Η αποστολή του Άρη αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τετάρτης για την Κω. Την επομένη θα προπονηθεί παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τον αγωνιστικό χώρο. Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις 18:00 θα δώσει τον πρώτο της αγώνα. Θα ακολουθήσουν το Σάββατο στις 19:00 και την Κυριακή στις 18:00′ οι άλλοι δύο αγώνες όπου και μετά το πέρας θα στεφτεί ο πρωταθλητής.

Την αποστολή του Άρη θα ακολουθήσουν οι παίκτες: Παντελίδης Κωνσταντίνος, Μαλτάς Αθανάσιος, Καλογιάννης Δημήτρης, Χρηστίδης Πρόδρομος, Κεφάλας Σπύρος, Γαβράς Κωνσταντίνος, Χρυσοβέργης Παναγιώτης, Τσιντάρης Νίκος, Οικονόμου Νίκος, Συμεωνίδης Νίκος και Τσαπανίδης Περικλής. Μεγάλος απών θα είναι ο Βλαστός Βαλάντης λόγω… ευχάριστων οικογενειακών υποχρεώσεων. Προπονήτρια της ομάδας η Τζούλη Χατζηζωγίδου με βοηθό την Γρηγοριάδου Κωνσταντίνα. Βοηθός της ομάδας είναι η Μαλτά Τάνια και φυσιοθεραπευτής ο Κουρουσέκος  Μάριος όπου θα στηρίξει την προσπάθεια παρέχοντας τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Ο Άρης καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν και να στηρίξουν την ομάδα για ακόμα μία φορά  σε αυτή την προσπάθεια .

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω Live streaming από το site osekk.gr αλλά και το κανάλι της ΟΣΕΚΚ στο Youtube .