Σιατραβάνης:«Ότι πρέπει ο Μυροφορίδης, δεν μπορώ να έρθω στον Άρη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάββας Σιατραβάνης για τον Παύλο Μυροφορίδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν μπορεί να τον ακολουθήσει στον Άρη. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την άνοδο με τον Απόλλωνα: «Όταν κάνεις μια πολύ καλή και ήμασταν από την αρχή στην κορυφή, αποκτήσαμε ψυχολογία και το πράγμα πήγε σχεδόν μόνο του. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε μεγάλα ονόματα στην κατηγορία».

Για το τι είχε ο Απόλλων και κατάφερε να ανέβει: «Διοικητική ηρεμία είχε ο Απόλλων, δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα γιατί όταν όλα λυμένα. Σκεφτόμασταν μόνο την προπόνηση, ήμασταν τυχεροί που συνέβαινε αυτό γιατί δεν είναι συχνό στις μέρες. Είχαμε καλό προπονητή και στην αρχή με τον κ.Σπανό, και με τον κ.Μάντζιο, στην ουσία τα είχαμε άλλο».

Για τον Μυροφορίδη: «Είχαμε αυτό που δεν είχε ο Αρης, και εμείς το είχαμε, τον κύριο Μυροφορίδη. Τρία χρόνια είμαστε μαζί και είχαμε μια άψογη συνεργασία. Εγώ ανανέωσα με τον Απόλλωνα οπότε δεν θα έρθω στον Αρη. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους για τον Μυροφορίδη, έχει ήδη 3 ανόδους. Δεν είναι όμως μόνο το επαγγελματικό, σε αγγίζει σαν άνθρωπος. Θέλει να μάθει τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου, αυτά είναι τα σημαντικά σε έναν άνθρωπο στη δουλειά σου. Εχει τεράστια ικανότητα να φτιάχνει μια ομάδα από την αρχή. Όταν το συνδυάζεις με όσα είπαμε νωρίτερα τότε είναι ιδανικό. Αν αφήσουν τον κ.Μυροφορίδη να κάνει ό,τι θέλει τότε ο Αρης θα είναι το απόλυτο φαβορί».

Για το αν θέλει να δουλεύει ο Μυροφορίδης εν λευκώ παντού: «Το έκανε τρεις χρονιές που ήμασταν μαζί στις 3 ομάδες και πέτυχε. Αυτό είναι το σωστό, πρέπει να τον αφήσουν να την κάνει όπως ξέρει καλά. Πρέπει να είναι άνετος, θα σου πει θα τα πούμε ξανά το καλοκαίρι και ο Αρης θα είναι στην Α Εθνική. Ο Αρης έχει δυναμική, κόσμο, γήπεδο, αν έχει και παίκτες καλούς, πλέον με τον κ.Μυροφορίδη θα έχει τα πάντα».

Για τον Απόλλωνα και τη νέα σεζόν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα για αυτό και ανανέωσα. Θέλουν να δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, να είναι όλα ιδανικά για τους ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει πολύ στον Απόλλωνα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Είναι ομάδα που χαίρεσαι να δουλεύεις. Οι άνθρωποι της ομάδας σε κάνουν να νιώθεις οικογένεια, αυτό συνέβη και φέτος με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές και όλους μέσα στην ομάδα».

Για τον Ηρακλή και την κατάσταση που επικρατεί: «Τα παιδιά ήταν οικογένεια, ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα. Η ομάδα κατάφερε να σωθεί αγωνιστικά τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο, έστω και αν ο πρόεδρος είναι εξαφανισμένος».