Απάντηση για τα… 1921 ψέματα

Δεν έχει τέλος η κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ηλίας Θεοδωρίδης και την ανακοίνωση αποχώρησής του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρόνης Αρετάκης, ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία, όπως σημειώνει, θα απαντήσει «στα 1921 ψέματα».

Ο αριθμός δεν είναι, βέβαια, τυχαίος, αφού πρόκειται για τα χρήματα που φέρεται να ζητά ο Ερασιτέχνης.

«Την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 21 του μήνα στις 19.00 στο Δημαρχείο Ευόσμου θα γίνει συνέλευση και εκλογές στον Ερασιτέχνη. Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση, αλλά αν δεν έχει απαρτία, πάμε δυο μέρες μετά. Καλούμε όλο τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα να παραστεί, όχι μόνο τα ενεργά μέλη, με δικαίωμα ψήφου. Να ενημερωθούν για τις ανακρίβειες που μας λέει εδώ και 20 μέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος νομίζει πάντα ότι μιλά σε… αφελείς! Δεν θέλαμε ο κόσμος να μάθει κάποια πράγματα, αλλά είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να του πούμε την αλήθεια», σχολίασε στον «Arena FM».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Δευτέρα 19/06, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κορδελιού-Εύοσμου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση του Π.Μ.Α.Σ Αγροτικού Αστέρα, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

-Απολογισμός διετίας

-Οικονομικός απολογισμός

-Στόχοι

-Αθλητικό κέντρο

-Εκλογές νέου Δ.Σ

Κατόπιν των παραπάνω, θα γίνει λεπτομερείς αναφορά στις σχέσεις ΠΜΑΣ και ΠΑΕ με αναλυτική καταγραφή των γεγονότων προς ενημέρωση των μελών. Η είσοδος για τα μη μέλη που δεν έχουν και δικαίωμα ψήφου, είναι ελεύθερη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθει την Τετάρτη 21/06, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα».