«Τα μυαλά μας πονάνε…»

Εμπνευσμένος, αν μη τι άλλο, ο τίτλος που συνοδεύει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή, πρώτη μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, προπόνηση στην Τούμπα: «Αποθεραπεία σώματος και μυαλού…», έγραψαν.

Μ’ άλλα λόγια; «Τα μυαλά μας πονάνε», όπως έγραφε ένα από τα γνωστά και πετυχημένα πανό των ΠΑΟΚτσήδων στα κάγκελα της Τούμπας…

Κατά τα άλλα, στην επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το πρόγραμμα των αγώνων δεν επέτρεπε ούτε μέρα αποφόρτισης, κυρίως ψυχολογικής, για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ομάδα αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” κατευθύνθηκε στην Τούμπα για προπόνηση.
Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρές ασκήσεις, μασάζ και υδροθεραπείες, σε μια προσπάθεια άμεσης σωματικής και ψυχολογικής αποκατάστασης ενόψει δύσκολων αγώνων που ξεκινούν την Τετάρτη.

Ο Κώστας Κατσουράνης που αισθάνεται ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη πλέον το ατομικό του πρόγραμμα, όπως κάνει και ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ελαφρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ενώ και ο Λίνο δέχθηκε χθες ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και δεν προπονήθηκε».

Συμπέρασμα: Ο Κατσουράνης θα συνεχίσει να απουσιάζει και από το επόμενο επίσημο ματς της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, το ίδιο θα συμβεί και με τον Μαντουρο, ενώ με θεραπεία θα πάνε οι δύο αριστεροί μπακ της ομάδας…