Εχασε το κύπελλο, κέρδισε τα… μαγαζιά!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου, αλλά κέρδισε όλα τα… μαγαζιά ανά την Επικράτεια! Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης απέστειλε επιστολή προς τον Ιβάν Σαββίδη για να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που γέμισε τα μαγαζιά σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού.

Και για να μην νομίσετε, ότι έχουμε διάθεση αστεϊσμού, σας παραθέτουμε την επιστολή που υπογράφουν η πρόεδρος Νίκη Κωνσταντίνου και ο γενικός γραμματέας, Ηλίας Καλιώρας.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε Κύριε Σαββίδη, Κύριε Πρόεδρε της ΠΑΕ,

Ο “Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης” (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) αποτελεί επίσημο όργανο της Πολιτείας και ιδρύθηκε το 2004, ενώ αριθμεί σήμερα περί τα 15.500 μέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα με συνεχώς αυξανόμενη τάση.

Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο εμείς σαν Δ.Σ., αλλά και όλα τα μέλη μας, τον υπέροχο λαό του Π.Α.Ο.Κ. που για άλλη μια φορά έδωσε πληρότητα και ζωή στα μαγαζιά του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα, κατά τον χθεσινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Μια πληρότητα που ήταν όαση, στις άνυδρες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά τα καταστήματά μας.

Δεν έχει καμιά σημασία η ήττα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στο διάβα του πάντα αφήνει ίχνη, πράγμα που σημαίνει πως προχωρά κι όσο για σας τους διοικούντες, μιας και βγάζετε καθημερινά τα κάστανα από τη φωτιά, είμαστε βέβαιοι πως θα βγάλετε και το φίδι από την τρύπα».