Γιώργο, έσφιξες…

* Κατήφεια, στενοχώρια, οδυρμός, απογοήτευση.

* Αυτά είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν όλον τον κόσμο που χθές είδε την ομάδα του, παρά την αμέριστη συμπαραστασή του, να ηττάται και αμέσως η φιλολογία για τη θέση του προπονητή άρχισε.

* Ένας προπονητής που κάποιες μέρες πρίν και μετά την μεγάλη νίκη επί του βασικού του αντιπάλου είχε αρχίσει να νοιώθει έτοιμος να οργανώσει την επόμενη σαιζόν. Έτσι δεν είναι Γιώργο;

* Τι να κάνουμε Γιώργο, έτσι είναι τα πράγματα. Δεν φτάνει να έχεις την κατοχή με το μέρος σου, αλλά να έχεις καλή αμυντική λειτουργία και να στέλνεις την μπάλα στο πλεκτό.

* Την προηγούμενη φορά σε ξελάσπωσε ο συνήθης ύποπτος, χθές τίποτα.

* Είχες να αντιμετωπίσεις τον 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος και απέτυχες.

* Δεν σου φταίει κανείς Γιώργο μου. Αλλά μάλλον έμεινες στους πανηγυρισμούς του ντέρμπυ. Όλη την εβδομάδα έλεγες ότι δεν θα μας επηρεάσουν οι απουσίες και η νίκη στο ντέρμπυ αλλά μάλλον δεν τα κατάφερες.

* Η έκπληξη της σαιζόν έτρεξε πολύ περισσότερο και έχει και τον δαίμονα μπροστά (τον 2ο σκόρερ που λέγαμε), οπότε το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.

* Δεν ξέρω τι ακριβώς είπατε με τον πρόεδρο μετά το τέλος αλλά είσαι τυχερός που δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές τώρα.

* Έτσι κι αλλιώς λίγοι αγώνες έμειναν μέχρι το τέλος της σαιζόν, ο στοχός ένας αλλά πλέον εσύ είσαι το αουτσάιντερ μετά την χθεσινή ήττα.

* Τουλάχιστον χάρηκες που είδες τον υιό σου να σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας μετά το τέλος του αγώνα σου, όπου ηττήθηκες 1-2 εντός έδρας από τον Ερμή Αραδίππου, με δράστη τον 2ο σκόρερ του Κυπριακού πρωταθλήματος, Τανγκμπατζούμι, και μάλλον χάνεις το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, όποτε έσφιξαν τα πράγματα στον ιστορικό ΑΠΟΕΛ.

* ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ!!!

* Υ.Γ. Για τον τελικό τα λέμε την Τετάρτη με όλα όσα δεν είδατε και όσα δεν σας είπανε…

Μυστικός Πράκτωρ