Πρώτα… play και μετά… off

O Ιβάν Σαββίδης κάλεσε σήμερα το απόγευμα στο Μακεδονία Palace τον υπηρεσιακό προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος έφυγε από την Τούμπα, όπου θα γίνονταν η προπόνηση, σε μια συζήτηση για τα αίτιας της χθεσινής τραγικής εμφάνισης του ΠΑΟΚ, παρόντος και του Ζήση Βρύζα.

Βέβαια, οι περισσότερες… απορίες του Σαββίδη αφορούσαν τον Γεωργιάδη και την εικόνα, που παρουσίασε χθες η ομάδα που προετοίμασε. Από τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας είχε πολλά παράπονα! Ο τρόπος που αποχώρησε ο Γεωργιάδης απ΄αυτή την συνάντηση, δείχνει πως είναι πλέον σε δύσκολη θέση και έχει χάσει την (όποια) εμπιστοσύνη μπορεί να είχε από τον Σαββίδη, ενώ υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, που θέλουν και τον Τσιστιακόφ να μην είναι τόσο θετικός απέναντι στον 42χρονο προπονητή, όσο ήταν μέχρι πρότινος.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να χωνέψει αυτό, που είδε χθες, και γι΄ αυτό το λόγο πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να μιλήσει στους παίκτες, βγάζοντας ουσιαστικά νοκ άουτ τον (έστω και υπηρεσιακό) προπονητή, ενώ και σήμερα ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, θέμα αλλαγών δεν φαίνεται να υπάρχει σήμερα, κι αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ είναι πως δόθηκε το σύνθημα για την ανασύνταξη της ομάδας ενόψει των πλέι οφ, προκειμένου να μη χαθεί και ο δεύτερος στόχος της σεζόν.

Η λογική λέει πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά τα πλέι οφ, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτό που είχε ονειρευτεί, απέχει πολύ απ΄ αυτό που συνεχίζει να βλέπει, σχεδόν δυο χρόνια μετά την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ. Σε ποιους αποδίδει την ευθύνη γι΄ αυτό, θα το μάθουν όλοι μετά τα πλέι οφ. Τότε θα γίνει γνωστό πως θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στην επόμενη σεζόν.

Ο Σαββίδης είναι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση, που διαμορφώθηκε, σε σημείο, που να υπάρχουν ακόμη και φήμες περί άμεσων αλλαγών, αλλά κάτι τέτοιο, δεν επιβεβαιώνεται.

Κανείς πάντως δεν μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε, διότι αφενός ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μαζεύει γνώμες για την κατάσταση της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως ανα πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν θέματα κι αφετέρου, είναι δεδομένο ότι κάθε “στραβή” στα πλέι οφ, μπορεί να φέρει “τούμπα” τα πράγματα.

Μ΄ αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ μπαίνει την Τετάρτη στη μάχη των πλέι οφ…