“Όλη η Ελλάδα βλέπει”

Οι άνθρωποι του Ηρακλή, “βράζουν” για την διαιτησία του Μαντάκη από την Ημαθία, ειδικότερα για την φάση που σφύριξε πέναλτι στο 94’ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον λόγο αυτό, εξέδωσαν ανακοίνωση αργά τη νύχτα.

Αυτή αναφέρει αναλυτικά:

“Όλη η Ελλάδα βλέπει τι γίνεται και καταλαβαίνει. Μήπως να κάνουμε λάθος και να μην βλέπουμε εμείς σωστά φάσεις όπως το σημερινό πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας το οποίο με τόση ευκολία υπέδειξε ο διαιτητής Μαντάκης; Γελάει όλη Ελλάδα με τις αποφάσεις ενός διαιτητή επιπέδου Superleague…

Να ξέρετε ότι ο Ηρακλής δεν μπορεί να υποταχθεί, δεν μπορεί να σωπάσει. Μας έχετε βάλει σημάδι και σε κάθε παιχνίδι έχουμε διάφορα «ανθρώπινα» λάθη τα οποία είναι εις βάρος μας. Στα Ψαχνά, με τον Αιγινιακό και σήμερα με τον Ολ. Βόλου στο ίδιο έργο θεατές ενώ την ίδια ώρα η ομάδα μας και συγκεκριμένοι παίκτες «κιτρινίζονται» είτε θέλουν, είτε όχι, είτε φταίνε, είτε όχι. Ο Ηρακλής θα κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο για να ανέβει κατηγορία και να βρεθεί στην φυσική του θέση. Ακόμα και κόντρα σε διαιτητές…”