Εβδομάδα… επαφών

Με δεδομένο ότι σήμερα ή το πολύ αύριο θα ολοκληρωθεί και το τυπικό της συγκρότησης σε σώμα της νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης, η εβδομάδα που άρχισε αναμένεται να περιλαμβάνει αρκετές επαφές.

Σε πρώτη φάση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στις προπονήσεις (από σήμερα στο Χαριλάου). Αυτό άλλωστε ήταν κάτι που είχαν προαναγγείλει οι Φουρλίγκας και Κουζούνιας στην επίσκεψή τους στο Ν. Ρύσιο.

Την ιδια ώρα, όπως προκύπτει γίνεται μία προσπάθεια να εξασφαλιστεί το συντομότερο δυνατό ένα ποσό που έχει λαμβάνειν η κίτρινη ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ, χρήματα που δοθούν σε παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό. Παράλληλα, στις προθέσεις της διοίκησης είναι να προχωρήσει και σε συναντήσεις με ανθρώπους που με δηλώσεις τους στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά.

Τέλος, όσον αφορά στην ΚΜΑ, το απόγευμα θα υπάρξει συνεδρίαση με κύριο θέμα την παραίτηση των Στεφανίδη, Φουρλίγκα (μετακομίζουν στην ΠΑΕ) και την ανάδειξη νέου προέδρου (ακούγεται έντονα το όνομα του Λάζαρου Παπαδόπουλου).