«Ο ΠΑΟΚ γεμίζει τα μαγαζιά μας»

Οπως αποκάλυψε χτες το Thessports ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης» (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη γιατί όποτε αγωνίζεται ο Δικέφαλος τα μαγαζιά κατακλύζονται από φιλάθλους της ομάδας!

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Ηλίας Καλιώρας, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. να προχωρήσει σ’ αυτή την ανακοίνωση:

«Εμείς στον δικό μας σύνδεσμο δεν είμαστε οι παλαιοί συνδικαλιστές, αλλά πιάνουμε τον παλμό της κοινωνίας. Τα μαγαζιά μας είναι γεμάτα στα ματς του ΠΑΟΚ και αυτό δεν έγινε μόνο στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά συμβαίνει όλη τη χρονιά», τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλο λαό και ειδικά στη Θεσσαλονίκη όποτε παίζει τα μαγαζιά γεμίζουν με κόσμο. Η ενέργεια μας δεν είναι οπαδική. Έχει να κάνει με τον κόσμο που γεμίζει τα μαγαζιά μας. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι ιδιοκτήτες είναι ΠΑΟΚτσήδες. Υπάρχουν φυσικά ιδιοκτήτες που είναι και οπαδοί άλλων ομάδων, αλλά όλοι βλέπουν ότι τα καταστήματά τους γεμίζουν στα ματς του ΠΑΟΚ και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης».