Περάστε κόσμε με Αστέρα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολη στην Τούμπα, με την υποσημείωση ότι θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάτοχοί τους, για πρώτη φορά, δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν εισιτήρια στα πλέι οφ.

Πρόκειται για μία απόφαση της ΠΑΕ να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο, καθώς μετά τον διασυρμό στον τελικό του Κυπέλλου και τα όσα έγιναν με τα εισιτήρια του τελικού, η Τούμπα αναμένεται να είναι άδεια.

Η απόφαση ισχύει και για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, αλλά σ΄ αυτά υπάρχει η περίπτωση τιμωρίας, για τα γεγονότα του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Τα εκδοτήρια για όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο, θα λειτουργούν αύριο Τρίτη 29/4, από τις 9πμ μέχρι τις 5μμ και την Τετάρτη 30/4 από τις 9πμ.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή
1 30
2, 3 25
5, 6 15
4, 4α 10
7, 7α, 8 10
VIP 3ου: 60
VIP 4ου: 50

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 1 αξίας 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.