Τετάρτη το… κοστούμι

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η νομική της υπηρεσία ζήτησε προθεσμία να καταθέσει μέχρι αύριο υπόμνημα και την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση.

Αν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού της έδρας του, θα παίξει σίγουρα χωρίς θεατές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ θα εξαρτηθεί από το ύψος της ποινής αλλά και το πότε θα εκδικαστεί η έφεση, το αν θα συμβεί το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό, στη τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν σήμερα δύο νομικοί, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης, και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Πλιάτσικας.

«Δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια, όταν δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή φιλάθλων, αν δεν υπάρχει τραυματισμό κι αν αυτά δεν συμβούν στον κυρίως χώρο του αγωνιστικού χώρου» ήταν η θέση των νομικών της ΠΑΕ.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ τόνισε ότι δεν χτύπησε κανείς τον Μανιάτη (στο κατηγορητήριο αναγράφεται ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού χτυπήθηκε) και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος τον οδήγησε στα αποδυτήρια, ενώ όπως ο ίδιος είπε, δεν χτυπήθηκε ούτε ο Βαλντέζ. Μάλιστα, ο Πλιάτσικας υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Μανιάτης ήταν προκλητικός καθώς «φώναξε ‘φέρτε μου τον Κατσουράνη’».

Σε ότι αφορά την κατηγορία περί ρατσιστικής συμπεριφοράς προς τον Σαλίνο, η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η μπανάνα που έπεσε, ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς ουδέποτε συνέβη κάτι ανάλογο σε εγχώριο ή διεθνή αγώνα του ΠΑΟΚ.