Δεν πάει Ηρόδοτο ο Κωφίδης, λόγω Ηρακλή

Ο Σάββας Κωφίδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ηροδότου, αν και χθες είχε… κυκλοφορήσει ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, και η ομάδα της Αλικαρνασσού εξήγησε τους λόγους του «όχι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα γεγονότα και οι ακριβείς πληροφορίες οι οποίες ακολουθούν αναφορικά με την συνάντηση του προέδρου, κύριου Σωκιανού και του κυρίου Κωφίδη κρίνονται απόλυτα χρήσιμες για να δοθεί η σωστή διάσταση της επαφής τους και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση.

Ο κύριος Κωφίδης βρίσκεται στο Ηράκλειο ως επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής του σεμιναρίου 3rd Gerard’s Youth Soccer Seminar, όπου κατά την επίσκεψη του θα συναντήσει και πολλούς φίλους.

Ο πρόεδρος κύριος Σωκιανός άδραξε την ευκαιρία και ανέλυσε την φιλοσοφία και την στρατηγική της ομάδας τονίζοντας την δυναμική του υπέροχου κόσμου της Αλικαρνασσού, την ποδοσφαιρική παιδεία του Ηρακλείου, τον καθημερινό σπουδαίο αγώνα όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, την εξαιρετική ποιότητα των ποδοσφαιριστών και λοιπών ανθρώπων οι οποίοι απαρτίζουν την οικογένεια μας.

Ο κύριος Κωφίδης ως μια σπάνια ποδοσφαιρική οντότητα και ως ένα φαινόμενο ήθους, σχολίασε με εγκωμιαστικό τρόπο την προσπάθεια, τους στόχους και τα ως τώρα αποτελέσματα του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος.

Η ειλικρινής στάση του, η οποία έτσι και αλλιώς τον χαρακτηρίζει σε όλη του την ζωή, συνεχίστηκε λέγοντας πως από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον αγαπημένο του Ηρακλή και ένας ακόμα πιο προσωπικός λόγος δεν του επιτρέπουν την παρούσα στιγμή να συζητήσει οτιδήποτε άλλο επαγγελματικά. Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως όταν ποδοσφαιράνθρωποι του τεράστιου μεγέθους του κυρίου Κωφίδη αξιολογούν θετικά ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες όπως οι δικές μας θεωρώντας πως βάζουμε σωστές βάσεις, αυτό αποτελεί επιβράβευση και κίνητρο ταυτόχρονα για να πορευτούμε με την ανάλογη αφοσίωση.

Από απόψε ο Ηρόδοτος πρόσθεσε ένα σπουδαίο φίλο στην οικογένεια του».