Δεν πάει Πάτρα ο Άρης!

Οριστικά δεν θα ταξιδέψει ο Άρης στην Πάτρα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ στο βόλεϊ. Και για να μην πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό (αν και με αυτά που έχουν γίνει φέτος στον Άρη τα πάντα είναι πιθανά…), πρόκειται για απόφαση του Συμβουλίου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΑΠ, καθώς δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, αφού τα πάντα έχουν κριθεί.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σύμφωνα με τα άρθρα 3.2.3 και 3.4.4. της Προκήρυξης και μετά τη βαθμολογική κατάσταση που διαμορφώθηκε στη βαθμολογία ύστερα από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πλέι άουτ Volleyleague ΟΠΑΠ η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε:

Τη διακοπή της σειράς των αγώνων πλέι άουτ και τη ματαίωση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής (Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή – Άρης) καθώς δεν είναι δυνατή η αλλαγή της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων που βρίσκονται στην 11η και 12η θέση και που σύμφωνα με την Προκήρυξη υποβιβάζονται. Η επικύρωση της βαθμολογίας και της τελικής κατάταξης θα γίνει από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. μετά το τέλος των τελικών που θα αναδείξουν και τον πρωταθλητής Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.

Να σημειωθεί πως εάν υπήρχε ισοβαθμία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Παναχαϊκής σύμφωνα με την προκήρυξη μετρούν τα συνολικά σκορ των τεσσάρων μεταξύ τους αγώνων σε κανονική περίοδο και πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες ύστερα από 4 αγώνες έχουν από 2 νίκες, 8-8 σετ και 381-371 πόντοι για τον Παναθηναϊκό».