Δεν έγινε η προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία!

Η επίσκεψη και η παρουσία των 100 περίπου οπαδών του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, όπως έγραψε το Thessports, αποτέλεσε την αιτία να ακυρωθεί η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο από την στιγμή που εμφανίστηκαν οι οπαδοί στο αθλητικό κέντρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες, χωρίς πάντως να ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση, ενώ γενικά το κλίμα ήταν επιθετικό με πολλά αρνητικά και μειωτικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές.

Υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες, κυρίως προς το πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, και οι ποδοσφαιριστές δεν πλησίασαν καν στα εξωτερικά γήπεδα του αθλητικού κέντρου.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολλοί ποδοσφαιριστές επέλεξαν –και λόγω της δυνατής βροχής- «να κάνουν πρόγραμμα στο γυμναστήριο», αλλά επί της ουσίας η προπόνηση της ομάδας, δύο μέρες πριν από το πρώτο ματς των πλέι οφ, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ…

Μάλιστα, η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην βγουν για προπόνηση και παρέμειναν στα αποδυτήρια προκειμένου να συζητήσουν και να αναλύσουν τους λόγους για την εικόνα της ομάδας, καθώς ακολουθούν οι αγώνες για τα πλέι οφ.

Στο δελτίο Τύπου που ανέβηκε πριν λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ γίνεται λόγος για “σκληρά μηνύματα” των οπαδών προς τους παίκτες: “Πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του ΠΑΟΚ αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και πέρασε σκληρά μηνύματα, προκαλώντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας τους.

Μετά την επίσκεψη των οπαδών,  οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αποφάσισαν να συζητήσουν για την κατάσταση στ’ αποδυτήρια προκειμένου να παρουσιαστούν διαφορετικοί στα play off και να αλλάξουν την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου. Ακολούθως η ομάδα πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φρόντισε (δεν προνόησε ή αμέλησε) να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, από τον αγανακτισμένο κόσμο, δείχνει απλά την αποσύνθεση, που επικρατεί…