Έσπασε τα κοντέρ ο Μπάμπα

Μπορεί μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αιγινιακό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή, να θεωρούσε ότι η χρονιά για τον Χασόμα Μπάμπα είχε τελειώσει, όμως ο Ιβοριανός έσπασε όλα τα κοντέρ αποθεραπείας και αν δεν προκύψει κάποιο δυστυχές απρόοπτο, τότε ενδεχομένως από βδομάδα να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπα από σήμερα μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης -αποφεύγοντας προς το παρόν- τις ασκήσεις που απαιτούν επαφή και πίεση του τραύματος, όμως τα νέα είναι άκρως ενθαρρυντικά ως προς την πλήρη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση πήραν κανονικά μέρος οι Ζάχορα, Κοντοδήμος και Παπαστεριανός, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάι και Ονουάτσι, ενώ ο Κηπουρός προσπαθεί να συνέλθει από την λοίμωξη του αναπνευστικού από την οποία ταλαιπωρήθηκε.

Στο μεταξύ, πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης (28/4), ο Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για περίπου μισή ώρα στους παίκτες του, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.