“Ποτέ δεν είναι αργά…”

” Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, ποτέ δεν είναι αργά”. O επίλογος του Σούλη Παπαδόπουλου φανερώνει την πίστη που υπάρχει στον Αρη για κάτι (παραμονή) που μοιάζει… ακατόρθωτο. Ο προπονητής των “κίτρινων” υποστήριξε ότι “ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, σε άλλη έδρα θα χάναμε”, αν και οι αριθμοί (μηδέν νίκες!) δεν τον δικαιώνουν και τόσο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε “κρύο” το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, “δύσκολη εβδομάδα” αυτή μετά τη Λιβαδειά και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν αγωνιστικά θέματα, πρόσωπα και τον… Κάκο! 

Για την χρησιμοποίηση του Πουλίδο είπε:“Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους παίκτες ξεχωριστά. Για τον Πουλίδο θα πω ότι είχε θετική παρουσία, δεν είδα τη φάση με το λάθος. Στη Λιβαδειά είπαμε γιατί δεν βάλαμε τον Πουλίδο και χάσαμε. Τέτοια ερώτηση μου έκαναν. Μη μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Θα σας πω κάτι άλλο. Εχει έρθει ο Καμινιώτης από τη Γλυφάδα και λέμε ότι είναι απώλεια που βγήκε. Αυτό είναι το θέμα”.

Για τον αποκλεισμό του Ηρακλή είπε: “Παίζαμε στο γήπεδό μας, ήθελα παίκτες που είναι καλύτεροι με τη μπάλα, τον Σουνά, τον Παπαδόπουλο. Ο Ηρακλής μπήκε στη Λιβαδειά στο 80’ και το 3-1 έγινε 3-4. Δεν λέει τίποτα αυτό. Δεν ρίχνω ευθύνες στο παιδί. Μπορείς να πεις πολλά, αλλά δεν πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά τώρα… Το λάθος είναι ότι χάσαμε το ματς στη Λιβαδειά. Εδώ παίξαμε με καλές ομάδες, τον Ατρόμητο και την Ξάνθη. Αν κερδίζαμε στην Λιβαδειά, θα είχαμε 16 βαθμούς τώρα. Η ομάδα θα πρέπει να βρει έναν κορμό. Σήμερα μπήκε ο Πουλίδο, γιατί βγήκε ο Μπουγαϊδης και βάζω και τον βασικό τερματοφύλακα και αμέσως έχουμε δύο αλλαγές. Πρέπει να πάμε με έναν κορμό, με 12-14 άτομα . Προσπαθώ να πάρω κάποιους παίκτες, όπως ο Γιαννίτσης. Ηρθε ο Μπακασέτας και έβαλε τρία γκολ. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και πρέπει να βρω έναν κορμό. Δίνουμε μεγάλη μάχη. Θέλαμε να πάρουμε περισσότερα από τους έμπειρους παίκτες, αυτό είναι σίγουρο και έχω μιλήσει και με τον Πουλίδο και με τον Αγκάνθο”.

Για την διαιτησία του Κάκου δήλωσε: “Υπήρχε περίπτωση να χαθεί το ματς στη Λιβαδειά, αν έπαιξε διαιτητής ο Κάκος; Είναι “πενηντάρης”. Αν μου πει κάποιος ότι θα χανόταν, σταματάω να ασχολούμαι. Εγώ του βγάζω το καπέλο. Μακάρι να τον είχαμε εκτός έδρας. Εκεί, μας βάζουν διαιτητές. Δεν θέλω να πω. Εμείς φταίμε που χάσαμε εκεί, όχι ο διαιτητής, δεν θέλω να κρυφτώ”.