Λουκίνας: «Είναι άσχημο να μην αμοίβεσαι από τη δουλειά σου»

Ο Γιάννης Λουκίνας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε χθες, αλλά τους Καγιούλη, Παπαθανασάκη. Στην συνέχεια σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Άρη και Λαμία για την απόκτησή του.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον από Άρη και Λαμία: «Τα έχω διαβάσει. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Λέω να τα αφήσουμε αυτά και να μιλήσουμε μόνο για τον Ηρακλή. Ο μάνατζερ μου μιλάει με ομάδες και πιστεύω θα υπάρχει κάτι σύντομα.

Στην τελική μου επιλογή εννοείται ότι θα παίξει ρόλο η κατηγορία αλλά και η προοπτική που θα υπάρχει σε μια ομάδα. Γιατί πολλές φορές μια ομάδα που είναι σε μικρότερη κατηγορία μπορεί να έχει περισσότερες προοπτικές.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία αλλά και η Λαμία είναι μια τακτοποιημένη ομάδα και πληρώνει. Είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομα σου. Το ιδανικό θα ήταν να έμενε ο Ηρακλής στη Super League».

Για την προσφυγή που κατέθεσε: «Τόσο καιρό είμαστε απλήρωτοι. Κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο να λες ότι δεν υπάρχει προοπτική στην ομάδα. Είναι άσχημο αυτό για μια ομάδα όπως ο Ηρακλής με προοπτικές και με τόσο κόσμο.

Έφτασα σε οριακό σημείο. Μου οφείλουν χρήματα σχεδόν ενός χρόνου και το ποσό είναι αρκετά υψηλό. Είναι πραγματικά άσχημο να μην πληρώνεσαι στη δουλειά σου. Μπορεί να πιστεύουν πολλοί ότι παίρνουμε εκατομμύρια αλλά αυτό δεν ισχύει και το ξέρετε. Όταν περιμένεις χρήματα και δε στα δίνουν είναι άσχημο».

Για το εάν προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί του: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία. Κάτι που είναι επίσης πολύ άσχημο. Πέρασα τα όρια μου. Περίμενα να είναι ο Ηρακλής στη Σούπερ Λιγκ. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα».

Για το αν είναι πιο αξιόπιστος ο Καγιούλης ή ο Παπαθανασάκης: «Ο κ. Καγιούλης προσπάθησε, έκανε κάποια πράγματα, κάποιες προσπάθειες.

Ο κ. Παπαθανασάκης έβαλε κάποια λεφτά, η ομάδα περπάτησε, πήγε καλά, υπήρχε αισιοδοξία αλλά μετά δεν ξέρω τι άλλαξε και έφτασαν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι για ένα λεπτό στο μυαλό του Παπαθανασάκη. Κανείς δεν περίμενε αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Για τα συναισθήματά του για τον Ηρακλή: «Είναι πολλά. Τα έχω πει κατά καιρούς. Ήταν μια τριετία πολύ έντονη με πολλές καλές στιγμές αλλά και πολλές κακές.

Μια τριετία που θα μου μείνει στο μυαλό και στην καρδιά γιατί ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές ειδικά η πρώτη χρονιά ήταν αξέχαστη. Έχω να πω στους φίλους του Ηρακλή να έχουν υπομονή και θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα θα έρθουν γιατί πραγματικά το αξίζει».

Για το πότε θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του: «Θέλω να πιστεύω ότι γρήγορα θα υπάρχει κάποια εξέλιξη».