Εκτός «Σάλπι», «Κατσούρ» και Νίνης…

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο και αρκετοί στοιχημάτιζαν πως μετά το χθεσινό επεισόδιο στην προπόνηση της Νέας Μεσημβρίας, οι τρεις (Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Νίνης) που δέχθηκαν τα περισσότερα πυρά δεν θα ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό έγινε πράξη κι όσοι… στοιχημάτισαν κέρδισαν! Και οι τρεις ποδοσφαιριστές (μονον ο Κατσουράνης θεωρητικά δεν είναι έτοιμος…) έμειναν εκτός της αποστολής, που ανακοίνωσε μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Εκπληξη θεωρείται η παρουσία του νεαρού Κυριάκου Σαββίδη, μέλος της Κ-20, στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα, ενώ για ένα ακόμη επίσημο ματς ο Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Γεωργιάδη και Κατσικά, κάτι που δείχνει, ότι η χρονιά έχει τελειώσει για τους δύο ποδοσφαιριστές, που δεν υπολογίζονται από τον 42χρονο προπονητή.

Η αποστολή για το πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Αστέρα αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Λίνο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Θα απουσιάζουν, λόγω τιμωρίας, οι Κίτσιου και Λάζαρ, ενώ ο Μαντούρο παραμένει στη λίστα των τραυματιών.