«Οι παίκτες να δώσουν απαντήσεις»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης περιμένει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, μετά τη χαμένη μεγάλη ευκαιρία στον τελικό του κυπέλλου. Περιμένει, όπως είπε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, «να δώσουν απαντήσεις» ξεκινώντας από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την κατάσταση στην ομάδα και την συνέχεια στα πλέι οφ:

«Ηταν μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς. Σίγουρα δεν είναι όμορφο το να χάνεις τελικούς. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά, στα οποία στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλοί και πολύ δυνατοί. Γενικά ήταν μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού. Εμείς τώρα έχουμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Αύριο ξεκινάει ένα νέο, μίνι πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για τη διαδικασία των πλέι οφ μετά την απώλεια του κυπέλλου:
«Εγώ το βλέπω ως θετικό. Οι παίκτες κι όλη η ομάδα πρέπει να δώσουν απαντήσεις αύριο στο γήπεδο κι είναι ευκαιρία, μια κι οι ημέρες είναι πολύ λίγες να είμαστε αυτοί που πρέπει αύριο».

Για τη διαχείριση της κατάστασης:
«Δεν είναι και το πιο εύκολο . Οι παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι αλλά εμείς πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, εγώ πρώτος και να τους περάσουμε τα μηνύματα ότι εμείς τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό στόχο, ότι έγινε είναι παρελθόν και πρέπει να επικεντρωθούμε στο μέλλον και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον Αστέρα και την σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ:
«Ολοι οι αντίπαλοι που θα βρούμε μπροστά μας στα πλέι οφ είναι δυνατοί κι αξιόλογοι. Γι’ αυτό άλλωστε κι έφτασαν ως εδώ. Σίγουρα γνωριζόμαστε – πλέον – όλοι, θα κοιτάξουμε τα δυνατά τους σημεία αλλά κι εμείς θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας κυρίως».

Για την παρουσία στη χτεσινή παρουσία των οπαδών στην προπόνηση:
«Γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε, στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ . Αυτά τα φαινόμενα τα ξέρουμε, γίνονται, έχει ο κόσμος τα δίκια του, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δε θα πρέπει να επηρεαστούν οι παίκτες και να συνεχίσουν».

Για την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη:
«Οχι, δεν υπάρχει, είναι συνήθεις οι συναντήσεις που γίνονται μετά από παιχνίδια», κατέληξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.