Ο Ούγκο Σόουζα, ο Μιλούνοβιτς και ο Νέτο…

Τρεις ποδοσφαιριστές, τρεις διαφορετικές υποθέσεις, τρεις διαφορετικές επιθυμίες. Ούγκο Σόουζα, Λούκα Μιλούνοβιτς και Ντάρσι Νέτο ήταν κανονικά στη χθεσινή πρώτη του Άρη, όμως δεν είναι ακριβώς σίγουρο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα. Ας δούμε τις ακριβώς ισχύει για τους τρεις παίκτες.

Ούγκο Σόουζα

Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν η… αποκάλυψη των περσινών μεταγραφών του Άρη. Αν και είχε να παίξει ποδόσφαιρο έξι μήνες, προσαρμόστηκε και βρήκε τα πατήματά του γρήγορα και από τον Ιάνουαριο, όταν και αποκτήθηκε, πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Κρούσεις από ομάδες της Super League υπάρχουν, ωστόσο με δεδομένο ότι ο Σόουζα έχει συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, για να φύγει θα πρέπει να συναινέσει και ο Άρης. Ο Μυροφορίδης ενημέρωσε τον παίκτη ότι τον θέλει, ωστόσο αν προκύψει κάποια καλή επίσημη πρόταση και ο Πορτογάλος θελήσει να φύγει, δύσκολα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν.

Λούκα Μιλούνοβιτς

Μία από τις απογοητεύσεις της περσινής σεζόν, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ουδέποτε κατάφερε να μπει στο… κλίμα της κατηγορίας και του Άρη. Εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως το συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους (έχει ισχύ για δύο χρόνια ακόμη) είναι αρκετά υψηλό και δύσκολα θα το λύσει έτσι απλά. Στις συζητήσεις που έγιναν δεν προέκυψε συμφωνία, ενώ ο Μιλούνοβιτς δεν έχει βρει ομάδα. Χθες βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση και πλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η παραμονή του στον Άρη. Θεωρείται δεδομένο πως αν συμβεί αυτό, τότε θα γίνει ξανά προσπάθεια για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Ντάρσι Νέτο

Ήταν ίσως η έκπληξη στην χθεσινή πρώτη του Άρη μιας και το συμβόλαιό του έχει ολοκληρωθει και είναι ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, βρέθηκε κανονικά στο Νέο Ρύσιο για προπόνηση. Εκείνο που λένε από την ομάδα είναι πως θα συνεχίσει να προπονείται μέχρι να ληφθεί απόφαση για το αν θα του προταθεί ή όχι νέο συμβόλαιο. Κάτι που προς το παρόν θεωρείται αρκετά δύσκολο.