Πρόθεση επαφών και μετά ανακοινώσεων

Από χθες το βράδυ ουσιαστικά συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ (την Παρασκευή η μεταβίβαση εγγράφων στο Ειρηνοδικείου και έπειτα οι επίσημες ανακοινώσεις) και πλέον συνεχίζεται … δεύτερη φάση στην οποία πλέον περιλαμβάνονται οι «επαφές».

Στις προθέσεις της διοίκησης είναι να γίνουν συναντήσεις με αρειανούς επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει πρόθεση να βοηθήσουν οικονομικά. Σε αυτές τις κουβέντες (που θα αρχίσουν μέσα στην εβδομάδα και θα συνεχιστούν την επόμενη) θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει η πιθανότητα εισροής χρημάτων, αφού βέβαια παρουσιαστεί στους επιχειρηματίες το πλάνο ή αν προτιμάτε, όλες οι διαμορφωμένες συνθήκες συμμετοχής της ομάδας στην Β’ ή στην Γ’ εθνική.

Την ίδια ώρα εξετάζεται το κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κατά πόσο μπορεί ο Άρης να εξασφαλίσει μεγαλύτερο ποσό (το θέμα αφορά την συμμετοχή στην Β’ εθνική…), ενώ στο πλαίσιο των… επαφών που αναφέραμε παραπάνω θα γίνουν συζητήσεις και με τους πιστωτές.

Πάντως οι πληροφορίες για όσα γίνονται ή θα γίνουν βγαίνουν με το… σταγονόμετρο, με δεδομένη την πρόθεση πρώτα για πράξεις κι έπειτα για ανακοινώσεις.