Σάββας υπέρ Παναθηναϊκού

Τον τελευταίο καιρό είναι πια φανερό σε όλους ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι… αντίπαλοι μόνο στη φαντασία ορισμένων.

Συνοδοιπόροι είναι πια, στη Λίγκα η στάση τους είναι κοινή, οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων είναι πλέον φανερό ότι έχουν σχέσεις συνεργασίας. Άλλωστε, είναι νωπή η αντίδραση της Θύρας 13 για την τακτική αυτή του Αλαφούζου.

Σήμερα ήρθε ο Σάββας Θεοδωρίδης να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη σύμπλευση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, με ύμνους για τους πράσινους και τον πρόεδρό τους.

“Ο κ.Αλαφούζος είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού κι εγώ τον εκάστοτε πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον σέβομαι. Με τον πατέρα του συγκεκριμένου ήμουν πολύ φίλος, με τον συγχωρεμένο. Ο μόνος “αιώνιος” αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο Παναθηναϊκός, είναι ο πιο ιστορικός αντίπαλός μας από καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Και τα χάλια του να έχει ο Παναθηναϊκός, πάντα αυτόν υπολογίζουμε για διεκδικητή των τίτλων. Και οι αριθμοί μιλάνε. Τι τίτλους έχει ο Παναθηναϊκός και τι κάποιοι άλλοι, που έχουν μόνο δύο…“, είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνέντευή του στο “Φως”, αβαντάροντας Αλαφούζο και Παναθηναϊκό.