ΚΑΕ Άρης: Αποκαλύψεις από Αρβανίτη!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την προσπάθεια που γίνεται στην μπασκετική ομάδα του Άρη και την πρόταση πέντε επιχειρηματιών, φίλων των κιτρινόμαυρων, στο Νίκο Λάσκαρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ΚΑΕ Άρης, κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε στηρίγματα και βοήθειες από Αρειανούς, είτε είναι γνωστοί, είτε άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Υπήρχε μια καλή συζήτηση με κάποιους ανθρώπους για να διευκολύνουν ταμειακά την ομάδα αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει. Το θέμα βγήκε λίγο παράξενα προς τα έξω και ήθελα να το διευκρινίσω. Οι άνθρωποι είναι πέντε Αρειανοί που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα για κάποιο χρονικό διάστημα και ζήτησαν κάποιες εγγυήσεις σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους. Η πρόταση της ΚΑΕ προς αυτούς είναι να πάρουν ένα ποσοστό μετοχών, αν το θελήσουν και περιμένουμε την απάντηση τους. Δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο, δεν έχουμε ούτε το τηλεοπτικό, ούτε στάνταρ χορηγίες. Τα 500.000 ευρώ θα είναι μια μεγάλη ανάσα για μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα με αυτά τα χρήματα».

Η έλλειψη ρευστότητας θα δημιουργήσει πρόβλημα και στον Παναγιώτη Γιαννάκη;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό την νέα χρονιά να είμαστε συνεπείς στο μπάτζετ, να μην ξεφύγουμε δηλαδή όπως έγινε πέρυσι. Να μην βασιστούμε σε υποτιθέμενα έσοδα, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ο σκοπός είναι να δούμε πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να επέλθει η οικονομική ηρεμία στον σύλλογο».

Για την ενημερότητα και τα διαρκείας: «Ότι πήραμε ενημερότητα είναι θετικό, όσο για τα διαρκείας βγήκαν και πωλούνται κανονικά. Πάνε καλά για την ώρα ,είμαστε ευχαριστημένοι».

Είστε αισιόδοξος για την φετινή χρονιά;

«Ναι είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα θα γίνει και θα είναι αξιοπρεπής, ο προπονητής θα δώσει τα χαρακτηριστικά που θέλει και πιστεύω ότι θα είμαστε καλά, με τα δεδομένα που έχουμε τώρα στα χέρια μας».