Τσαλίκης: “Τουρίστας ο Ονουάτσι”

Μπορεί ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στις δικές του δηλώσεις, να στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Ηρακλή, Κώστα Τσαλίκη (στη φωτό δεξιά) στο πλευρό του, όμως ο ίδιος ο παράγοντας των “κυανολεύκων” είχε εντελώς διαφορετική άποψη για το διάστημα της θητείας του Νιγηριανού στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον…τουρίστα.

“Ο Ονουάτσι που ήταν δική μου επιλογή γιατί πίστευα ερχόμενος στον Ηρακλή θα βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία, αλλά και με τα γκολ του, είχε το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα, αλλά και στην κατηγορία. Του κάναμε όλα τα χατίρια γιατί τον πιστέψαμε. Εκτός του ότι ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, απέναντί του, τον στηρίξαμε ψυχολογικά λόγω της απόστασης με την οικογένειά του και μάλιστα την τελευταία φορά μαζέψαμε χρήματα από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Αιγινιακό για να δώσουμε 2.500 ευρώ ώστε να έρθουν τα παιδιά του στην Ελλάδα, για το Πάσχα. Δεν ήταν η πρώτη φορά” τόνισε αρχικά ο Κώστας Τσαλίκης στο gazzetta.gr και πρόσθεσε: “Αντί λοιπόν να παίζει ποδόσφαιρο ή να προπονείται προφασίζονταν διάφορα.

Στην τελευταία επαφή που είχα μαζί του, του ζήτησα να μου εξηγήσει γιατί δεν αποδίδει. Σήμερα, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να κάνει προπόνηση κι έτσι αποφάσισα να λυθεί το συμβόλαιό του. Τον έστειλα στην διοίκηση και το θέμα τελείωσε. Ευτυχώς, γιατί τώρα θα υπήρχε γκρίνια στα αποδυτήρια από τα υπόλοιπα παιδιά που θα είχαν το δίκιο τους. Ο Ονουάτσι έκανε τουρισμό στον Ηρακλή. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολυτέλεια για τέτοιες κινήσεις, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο ας πάει στο καλό. Δεν θέλουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Τον Ονουάτσι εξάλλου θα ακολουθήσει κι άλλος ποδοσφαιριστής, με τον οποίο θα συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες”.