Ο Σκόρδας ζήτησε “τρία στα τρία”

Τρεις νίκες στα επόμενα ισάριθμα παιχνίδια με Παναιτωλικό (εκτός την Πέμπτη), Πανιώνιο και Βέροια (εντός) ζήτησε ο Λάμπρος Σκόρδας από τους παίκτες του Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα το μεσήμερι στο «Δασυγένειο» και πριν από την προπόνηση μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

«Μπορεί η κατάσταση να είναι δύσκολη και όλοι να μας θεωρούν υποβιβασμένους, αλλά εσείς δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Κερδίστε ένα παιχνίδι και όλα θα αλλάξουν. Αν η ομάδα υποβιβαστεί και εσείς θα χάσετε τα λεφτά σας και θα μείνετε στην ιστορία ως οι παίκτες που έριξαν τον Άρη. Στα επόμενα τρία ματς πρέπει ο Άρης να έχει 22 βαθμούς για να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή», είπε μεταξύ άλλων ο Σκόρδας μία μέρα μετά το νέο εντός έδρας στραβοπάτημα της ομάδας μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Πέτρος Καμινιώτης, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη και θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, που ταλαιπωρείται από γρίπη. Οι Αλέξανδρος Καραγιάννης και Άντι Ρένια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.