ΠΑΟ κατά ΚΕΔ και ΕΠΟ

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενη η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διαιτησία των Κουτσιαύτη και Κωστάρα στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός από τις πολλές ανεπίσημες διαρροές οι «πράσινοι» εξέδωσαν σήμερα ανακοίνωση με την οποία στέκονται στα λάθη και στις παραλείψεις του διαιτητή και του βοηθού εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εστιάζουν και στο γεγονός της μη καταγραφής στο φύλλο αγώνα των όσων έγιναν στο γήπεδο, κυρίως με τον τραυματισμό του Καπίνο από αναπτήρα, καθώς όπως τονίζουν «τα λάθη της διαιτησίας τα έχουν δει άπαντες…»

Η ανακοίνωση των πράσινων αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια και επίσημα πάνω στη συμπεριφορά και τις αποφάσεις των διαιτητών του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Και τούτο διότι δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι ο τραυματισμός ποδοσφαιριστή από ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα δεν κρίθηκε αρκετά σοβαρό περιστατικό από τον διαιτητή ώστε να καταγραφεί στο φύλλο αγώνα!

Θα μπορούσαμε εύκολα να επεκταθούμε και σε συγκεκριμένες λανθασμένες, καθοριστικές για τον αγώνα, αποφάσεις των διαιτητών. Είναι όμως τόσο ξεκάθαρες που η εικόνα και το video μιλούν με μεγαλύτερη ευκρίνεια από οποιοδήποτε κείμενο.

Επειδή όμως είναι η δεύτερη φορά φέτος που διαιτητής με πράξη ή παράλειψή του δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στη σωματική ακεραιότητα αθλητή μας, καλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα”.