«Φαβορί για την πρωτιά ο Παναθηναϊκός»

Εμφανώς εκνευρισμένος από τις χαμένες ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως ήταν καλύτερος ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό για την πρωτιά στα play off.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

Αρχικά, τόνισε: «Κάναμε 4-5 ευκαιρίες αλλά ήμασταν πολύ κακοί στην τελική προσπάθεια. Δεχθήκαμε ένα γκολ και έπρεπε μετά να κυνηγάμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το ματς, ήμασταν καλύτεροι, παρόλο που ο Τσενάμο έκανε δύο αποκρούσεις στις φάσεις του Παναθηναϊκού. Είχαμε την κατοχή τον πιέσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Συνεχίζουμε, όσο περνούν τα ματς θα βρούμε τον ρυθμό και την διάρκεια που είχαμε.

Ο Παναθηναϊκός κατά τα 3/4 του πρωταθλήματος είναι πολύ καλός. Έχει επιλογές, τρομερές βοήθειες, πολύ δύσκολη ομάδα. Νομίζω πως είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός για πρώτος».

Για τη συνύπαρξη Παπαδόπουλου-Ναπολεόνι: «Θέλαμε να κερδίσουμε, ρισκάραμε πολύ. Υπάρχουν ματς που θα παίξουμε και έτσι. Ο Παναθηναϊκός το γύρισε σε 4-3-3, μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο και ήταν πιο εύκολο να βάλουμε και τον Ναπολεόνι στο παιχνίδι».

Για τις πιθανότητες του Ατρόμητου στα play off: «Αν δεν έχουμε τραυματισμούς, κάρτες και αυτά τα προβλήματα νομίζω πως έχουμε ίσες πιθανότητες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό».