«Δίκαιη η ισοπαλία»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, ο τερματοφύλακας του “τριφυλλιού”, Στέφανος Καπίνο. Επίσης, έδωσε το σύνθημα για νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την επερχόμενη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως από τη στιγμή που δεν μπήκαν γκολ, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς ξεκινήσαμε καλύτερα αλλά στη συνέχεια και με τον τραυματισμό του Λαγού έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε αφού μείναμε με 10 παίκτες και έπρεπε να διαφυλάξουμε την άμυνά μας και να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο γκολ στην επίθεση», είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το «κλειδί» της επιτυχίας στα play off, σχολίασε: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει πολλές φορές. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς είναι σημαντική η αγωνιστική πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο βασίζεται η ομάδα μας. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι και η κούραση. Εμείς δώσαμε παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε αγώνες και φάνηκε αυτό. Είναι τομείς που τους ξέρει και το τεχνικό τιμ και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».