Σταμάτησε στον Αθανασιάδη

Η Βέροια μπορεί να έπαιξε… μονότερμα τον Πανθρακικό, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιώργο Αθανασιάδη και έμεινε στο 0-0 σ’ ένα παιχνίδι που τα’ χε όλα εκτός από γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με… πέναλτι, αποβολή, όχι όμως και γκολ! Μόλις στο 4ο λεπτό ο Γκονσάλβες βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη, τσίμπησε τη μπάλα με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να τον ανατρέπει και τον Αρετόπουλο να καταλογίζει το πέναλτι και να αποβάλει σωστά τον Πασχαλάκη. Στη θέση του πέρασε ο 21χρονος Αθανασιάδης, ο οποίος αν και «κρύος» νίκησε τον Μπεν, που ανέλαβε και εκτέλεσε το πέναλτι.

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων, αλλά όλες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ντόστανιτς σταμάτησαν πάνω στον Αθανασιάδη

Γκολ:

Κόκκινες: Πασχαλάκης (5′)

Κίτρινες: Αμαραντίδης, (40′), Παπαγεωργίου (43′), Παυλίδης (64′), Αθανασιάδης (66′).

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (Μπαργκάν 65′), Γεωργιάδης, Καλτσάς, Όστοϊτς, Παυλίδης, Μπάρμπας, Γκονσάλβες (Μάνος 86′).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Πασχαλάκης (Αθανασιάδης 6′), Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (Χαζομέρης 77′), Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (Μπεν 88′).