“Τιμή όσα ζω στον Ηρακλή”

Για τη νίκη της ομάδας του, την προσφορά των 120.000 ευρώ από τον φίλο του Ηρακλή και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βατανιακό, ο Γκιγιέρμο Ογιος ο οποίος τόνισε:

«Θα συγχαρώ τους παίκτες μου για τη σοβαρότητα την ένταση και τον σεβασμό που έδειξαν. Βρεθήκαμε αντίπαλοι με μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που μας έκανε δύσκολο το έργο να κάνουμε ευκαιρίες. Ακόμα και μετά το 3-0 ο αντίπαλος έδειξε ότι δεν θα πετούσε λευκή πετσέτα. Συγχαίρω ξανά τον κόσμο και όσους βρίσκονται στην ομάδα».

Για τη στάση του κόσμου απέναντί του, ο Ογιος δήλωσε: «Έχω πει ότι αυτά που ζω είναι τιμή για μένα. Το είπα και χθες όπου βρέθηκα με τους βετεράνους. Ηδη έχω αρχίσει να μαθαίνω αρκετά πράγματα εκ των έσω και αυτό που με έχει ξαφνιάσει είναι το πάθος του κόσμου».

Σχετικά με τις μεταγραφές σχολίασε: «Ο Σκόρτσα μπορεί να προσθέσει πράγματα στην ομάδα. «Συνεχίζουμε να εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι πιθανό να αποκτηθούν».

«ΘΑΥΜΑ»!
Οσο για την προσφορά των 120.000 Ευρώ από τον φίλο του Ηρακλή σχολίασε: «Αυτός ο φίλαθλος είπα και στους παίκτες ότι ήταν μία κίνηση ευλογημένη. Το θεώρησα θαύμα γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα».