«Στον τελικό ένας χάνει κι ένας κερδίζει»

Η σκόνη της συντριβής στον τελικό δεν έχει κάτσει ακόμη, όπως φάνηκε και σήμερα στην Τούμπα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης που ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, παρά το 1-1, προσπάθησε να στείλει το μήνυμα ότι ένας τελικός δεν μπορεί να διαλύσει τον ΠΑΟΚ και επισήμανε ότι στην ομάδα του βλέπει υγεία. Απέφυγε να πάρει θέση για την είσοδο του Σαββίδη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, λέγοντας ότι ισχύει η… περσινή του τοποθέτηση (!), ενώ έβγαλε στη σέντρα τον Σαλπιγγίδη!

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για τον τελικό : «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν αυτά σε μας, αλλά μάλλον καταλαβαίνω. Γνωρίζω την πίκρα, που υπάρχει για τον χαμένο τελικό, ξέρω πολυ καλά τι σημαίνει ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ. Δεν νιώθω ενοχές, που πήηγαμε την ομάδα στον τελικό, μετά από έντεκα χρόνια, ούτε οι παίκτες. Πήγαν όλα άσχημα, χάσαμε με άσχημο τρόπο, αλλά έχει και επόμενη μέρα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει μεγάλος. Όταν υπάρχει τόσο αρνητική ενέργεια γύρω από την ομάδα και τους παίκτες… Εγώ δεν ονειρεύομαι έτσι τον ΠΑΟΚ. Ένας τελικός ήταν, ένας κερδίζει κι ένας χάνει. Δεν μπορεί να διαλάει μια ομάδα από έναν τελικό»

Για το παιχνίδι : «Είχαμε την καθολική υπεροχή σε όλο το 90λεπτο, με πολλές ευκαιρίες, ο Αστέρας προηγήθηκε με καθαρό φάουλ, που δεν δόθηκε, έκανε ένα σουτ σε όλο το ματς. Προσπαθήσαμε πολύ, κάναμε ευκαιρίες, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, θέλει και λίγο τύχη. Ήμασταν σε καλή κατάσταση, μας έδωσε αυτή τη σφαλιάρα ο διαιτητής, κάτι ακατανόητο, δεν θυμάμαι να μην έχει δοθεί τέτοιο φάουλ σε μας. Είναι όλα ανοιχτά, συνεχίζουμε»

Για τη συμπεριφορά του κόσμου : «Χρειαζόμαστε τη θετική ενέργεια όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, εγώ βλέπω υγεία στην ομάδα, παίκτες να προσπαθούν πολύ, με πάθος και θέληση να συνεχίσουν να φτιάξουν την επόμενη μέρα της ομάδας. Δεν ήταν όλα θετικά στο ξεκίνημα, αλλά ο κόσμος όταν δει προσπάθεια θα συμπαρασταθεί και θα χειροκροτήσει. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος, αλλά μας βοήθησε»

Για το αν την Κυριακή στη Λεωφόρο είναι ευκαιρία για ρεβάνς : «Ας το πούμε κι έτσι. Είναι ένα κίνητρο μεγάλο. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας σαν ομάδες. Θα είμαστε πλήρεις ως ένα σημείο, εκτός των Κατσουράνη, Κίτσιου και Μαντούρο. Θα έχουμε πιο πολλές επιλογές, θα είμαστε πιο δυνατοί»

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει εκτός Τούμπας : «Είναι μια πραγματικότητα, το αναλύουμε, το αντιμετωπίζουμε, ελπίζω να βρούμε τη λύση. Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα τρομερό κίνητρο για όλους, να πιστέψει κι ο κόσμος στην ομάδα».

Για την απουσία του Σαλπιγγίδη : «Είναι λίγο – πολύ γνωστό. Συζήτησα μαζί του, δεν ήθελε να παίξει σ΄ αυτό το ματς. Θα δούμε η συνέχεια πως θα είναι».

Για τα προχθεσινά στη Νέα Μεσημβρία : «Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν εκεί. Γνωρίζω χρόνια τι γίνεται στην οικογένειά μας, δεν τα επικροτούμε, δεν συμφωνώ, η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να έχει μια κοινή πορεία με τους οπαδούς, ήθελαν κι αυτοί να εκφράσουν την αγανάκτησή τους»

Για τα πλέι οφ : «Φέτος έχουμε έναν χαμένο τελικό πίσω μας και πρέπει να βρούμε μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα από πέρσι. Φέτος υπάρχουν τέσσερις ομάδες, που μπορεί να κερδίσει η μία την άλλη και θα γίνει μάχη»

Για την επίσκεψη Σαββίδη στα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ : «Έχω εκφράσει τη θέση μου στην περσινή χρόνια».