«Παραδέχθηκε ότι μου έκανε φάουλ»

Η πιο κρίσιμη και αμφισβητούμενη φάση στον αγώνα της Τούμπας, δεν ήταν άλλη από το γκολ του Αστέρα Τρίπολης, το οποίο προήλθε από καθαρό φάουλ. Αυτό τόνισε και ο πρωταγωνιστής αυτής, Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μπαράλες παραδέχθηκε πως του έκανε φάουλ. Επίσης, επεσήμανε πως η ομάδα ήταν χάλια ψυχολογικά μετά το τελικό, αλλά συνεχίζουν για να κατακτήσουν την πρωτιά στα play off.

Αναλυτικά, δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε για μας. Προσπαθήσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ που προήλθε από φάουλ το οποίο ο διαιτητής δεν το έδωσε. Είχα την μπάλα, μου έβαλε τρικλοποδιά ο αντίπαλος, ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και μετά το γκολ ο παίκτης του Αστέρα παραδέχθηκε ότι έγινε φάουλ. Δεν ξέρω πως το είδε ο διαιτητής», είπε αρχικά.

Για τη συνέχεια των play off αλλά και για τον τελικό: «Ξεκινάμε όλοι από το ίδιο σημείο όπως στην αρχή. Συνεχίζουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η ομάδα ήταν χάλια ψυχολογικά μετά τον τελικό. Έπρεπε να κάνουμε καλό παιχνίδι, θέλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι ήταν σημαντική η παρουσία μας σήμερα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε σκαμπανεβάσματα και βγάλαμε το χειρότερό μας πρόσωπο στον τελικό. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ. Έχουμε καλή ομάδα, καλό ρόστερ, η ομάδα ήταν έξω από τα νερά της στον τελικό, αλλά συνεχίζουμε».