Ντροπή και αηδία, νιώθει η Κέρκυρα

Με τον διαιτητή του αγώνα με τον Ηρακλή τα έβαλε η Κέρκυρα, που έριξε τις αιχμές της και για τους κυανόλευκους, θεωρώντας ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις τους, επηρέασαν τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, οι Φαίακες έβγαλαν ανακοίνωση, με την οποία τονίζουν ότι υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος, εις βάρος τους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας :

«Tελικά, οι ανακοινώσεις του Ηρακλή έπιασαν τόπο. Δεν γνωρίζουμε προς όφελος τίνος, αλλά έπιασαν. Και όλη η Ελλάδα έγινε σήμερα μάρτυρας του τι πάει να πει απροκάλυπτη αλλοίωση αποτελέσματος, ντροπή και αηδία. Σημειώσαμε τρία πεντακάθαρα γκολ και κάποιοι κύριοι, “επέβαλαν” να μετρήσει μόνο το ένα.

Οι ίδιοι που… έβγαλαν τσίμπλες στο καταφανές πέναλτι στον Μπέριαν και… έτρεξαν να ανακαλύψουν παράβαση του Παρασκευαϊδη. Έτσι θέλησαν, έτσι έγινε. Το να ορίζεται σε ματς τέτοιας κρισιμότητας ένας διαιτητής επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος, αποτελεί αίσχος και προσβολή νοημοσύνης.

Η Κέρκυρα έχει πάγια τακτικά να μην μπαίνει σε χορούς ανακοινώσεων. Αλλά το έγκλημα που έλαβε χώρα σήμερα στο “Καυτανζόγλειο” ξεπερνάει κάθε όριο. Όπως κάθε βιασμός δικαίου και αξιοπρέπειας. Εμείς, σφαγιαστήκαμε. Κάποιοι άλλοι, ξεφτιλίστηκαν. Να δούμε, κύριοι, στο τέλος ποιο είναι το χειρότερο».