Αμφίβολοι Λαγός-Αμπέντ με ΠΑΟΚ

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα play off είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος άρχισε να προετοιμάζεται για το μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Κυριακή (4/5, 20:30) στη Λεωφόρο.

Στη σημερινή προπόνηση, που ακολούθησε της χτεσινής ισοπαλίας στο Περιστέρι, δε συμμετείχαν οι Τάσος Λαγός και Μεντί Αμπέντ, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο μεν Έλληνας χαφ, που μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο κεφάλι, δε γυμνάστηκε σήμερα, αναμένεται να μην το κάνει ούτε αύριο, ώστε να δοκιμάσει να “μπει” με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο, όπου και θα κριθεί η συμμετοχή στο παιχνίδι με το “δικέφαλο”.

Ο δε Αλγερινός μεσοεπιθετικός, συνεχίζει να νιώθει πόνους από ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε. Οι υπεύθυνοι εκτιμούν πως θα προλάβει να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, αλλά την οριστική τους απόφαση θα τη λάβουν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, όσοι έπαιξαν με τον Ατρόμητο, έκαναν αποθεραπεία, την ώρα που οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και κυκλοφορία της μπάλας.