Διάψευση για Σαμαρά

Από την πρώτη στιγμή που ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Τρίτη, μίλησε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, τα σενάρια και οι φημολογίες, πήραν… “φωτιά”.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν έντονα πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό -και το πιο ηχηρό-, ήταν του Γιώργου Σαμαρά. Ο διεθνής φορ θα αποχωρήσει από τη Σέλτικ το καλοκαίρι καθώς λήγει το συμβόλαιό του και δεν προτίθεται να ανανεώσει με τους “Κέλτες”. Αυτό το δεδομένο, επιπλέον με κάποιες αναφορές των Βρετανών περί “έντονου φλερτ” ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήταν αρκετό για να θεωρούν πολλοί πως οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφέρονται πράγματι για το “Sam”.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει μέσω διαρροών πως υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα με το διεθνή Έλληνα επιθετικό. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο Σαμαράς δεν είναι στη λίστα, γιατί αναζητούν ένα παίκτη με… διαφορετικό στυλ από το δικό του.

Τέλος, αναφέρεται πως οι Φορτούνης και Σταφυλίδης έχουν περισσότερους “πόντους” να είναι αυτοί οι… “εκλεκτοί” που θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό στο καλοκαιρινό “παζάρι”, όσον αφορά τους Έλληνες του εξωτερικού. Πάντως, και ο ίδιος ο Σαμαράς πολλές φορές έχει τονίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα και προτιμά να συνεχίσει να παίζει σε -αληθινά- υψηλό επίπεδο…