Ο αποκλεισμός και το… δίκιο του Σάλπι

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν ήταν ούτε στην αποστολή, καθώς κρίθηκε πως έτσι ήταν καλύτερα, μετά την επίσκεψη των οπαδών στη Νέα Μεσημβρία τη Δευτέρα και αυτά που άκουσε 0 επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται συνήθως, ο Σαλπιγγίδης δέχτηκε τα περισσότερα βέλη από τους οπαδούς για την ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό και η κατάσταση που διαμορφώθηκε συζητήθηκε την επόμενη μέρα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Γεωργιάδη. Το θέμα που είχαν οι παίκτες και όχι μόνο ο Σαλπιγγίδης, ήταν η απουσία των στελεχών της ομάδας, όταν οι οπαδοί απευθύνθηκαν στους ποδοσφαιριστές.

“Αν δεν με προστατεύει κανείς, πως θα παίξω;” ήταν η ερώτηση που φέρεται να έκανε ο Σαλπιγγίδης στον Γεωργιάδη, με τον προπονητή της ομάδας να δίνει δίκιο στον ποδοσφαιριστή.  “Ότι και να πεις έχει δίκιο”, φέρεται να του είπε ο Γεωργιάδης και ύστερα από τη συζήτηση που είχαν, αποφασίστηκε να μείνει ο Σαλπιγγίδης εκτός αποστολής, κρίνοντας πως έτσι θα είναι καλύτερα και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα.

Το τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης απ΄ αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο, θα φανεί μάλλον στην αυριανή προπόνηση, όταν και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η αποστολή.