“Καψόνι” από Στέφενς

«Καμία κουβέντα δεν έγινε το πρωί για τα γεγονότα του χθεσινού ματς, καθώς ο Χουμπ Στέφενς για το λόγο αυτό κάλεσε τους ποδοσφαιριστές και το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου μέσω του βίντεο να αναλύσουν τα λάθη και να συζητηθούν συγκεκριμένες συμπεριφορές. Η απογευματινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:30».

Κάπως έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε το «καψόνι» του Ολλανδού προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά την ήττα – σοκ στα Χανιά από τον Πλατανιά, έστω κι αν στην πρώτη παράγραφο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει πως στην πρωινή προπόνηση «το βάρος έπεσε στην σωματική αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πλατανιά, με δεδομένο μάλιστα ότι ακολουθεί πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχόμενα ματς και ταξίδια ως το τέλος του μήνα». Θέμα κούρασης, λοιπόν, δεν τίθεται για τον Στέφενς! Τίθεται προφανώς μόνο για τον συντάκτη του σχετικού Δελτίου Τύπου…

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Οι Βίτορ και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Γεωργιάδης πρόγραμμα θεραπείας.